FYSIOTHERAPIE

Fit & Soul is een centrum waar therapeuten en trainers nauw samenwerken in het begeleiden van mensen met en zonder fysieke problemen. We hebben momenteel twee fysiotherapeuten, Sarah Birnie en Annick Verleur.

Ons doel is u helpen het inzicht in uw klachten/ziektebeeld te verbeteren en u te begeleiden naar herstel en/of het optimaliseren van uw functioneren in het dagelijks leven.

We nemen altijd ruim de tijd om u te informeren over uw klacht, het herstel en hoe hiermee om te gaan in het dagelijks leven. Daarnaast beschikken we over mooie behandelruimtes en een ruime oefenzaal met een grote diversiteit aan trainingsmaterialen.

De ruime oefenzaal van 75m2 beschikt over hometrainers, een loopband en een hydraulische multifunciontionele machine. Daarnaast werken we veel met lossen materialen (fitnessbags, balansmaterialen, gewichten, oefenelastieken etc) om er voor zorg te dragen dat we zo functioneel mogelijk trainen. Dit houdt in dat u het effect van de training sneller merkt in het dagelijks leven.

We hebben bij Fit & Soul aan de Amstel veel ervaring met het behandelen van lage rug en SI klachten,  revalidatie na (orthopedische) operaties, RSI (KANS), werkgerelateerde klachten, arthrose en met looptraining na CVA (beroerte). Daarnaast maken we gebruik van de Mulligan techniek waardoor ook mensen met bewegingsbeperkingen van gewrichten, tennisellebogen; schouderklachten SI en lage rugklachten bij ons vaak terecht komen. Deze techniek zorgt op een pijnvrije manier voor sneller herstel.

Annick maakt in haar behandelingen ook gebruik van Dry Needling.

Sarah begeleidt dames met bekkenpijn tijdens en na hun zwangerschap volgens het principe van Rost.

Tevens begeleiden we veel mensen zowel fysiotherapeutisch als in de trainingen die kampen met rug en nek-schouderklachten. Dit traject kan variëren van pilates, gebruik maken van de uithangmachine, advies geven, uitbalanceren van de spierkracht en spierlengte, massage, Mulligan etc.

Beroerte (CVA) gehad?

Bij Fit & Soul aan de Amstel hebben we ervaring met looptraining na een beroerte (oa met de NESS). Daarnaast starten we binnenkort een groepsles voor mensen na een beroerte om het valgevaar te verminderen. Interesse? Neemt u gerust per telefoon of email contact met ons op.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN AFSPRAAK

CONTACT

Geen aanvullende verzekering?

U kunt bij ons dan al voor € 28,50 per behandeling terecht!

(Waar de meeste fysiotherapeuten een tarief tussen de € 33,00 en € 38,00 hanteren)

Bekijk onze tarievenOpeningstijden

IMG_1710web
Behandelruimte

Behandelruimte

Fitnessruimte

Fitnessruimte

Trainingsruimte

Trainingsruimte