Kom kennis maken met onze Small Group Trainingen door middel van een gratis proefles.

Na de proefles plannen we een uitgebreide intake in. De intake bestaat uit een gesprek, bespreking van je doelen, uitgebreide meting en trainingsadvies.

Kennismaken met Personal Training kan door middel van het boeken van een proefles, de kosten hiervoor bedragen €25,00.

 

 

SMALL GROUP 

6-12 PERSONEN

1X PER WEEK     €32,00

2X PER WEEK     €57,50

3X PER WEEK     €68,50

10X KAART          €85,00 (4 maanden geldig)

INTAKE                 €25,00 (Eenmalig)

 

PROEFLES          GRATIS

SMALL GROUP

EXCLUSIEF

1X PER WEEK     €160,00 (Geldig 10 weken)

2X PER WEEK     €299,00 (Geldig 10 weken)

 

INTAKE                 €25,00 (Eenmalig)

PERSONAL TRAINING

€490,00 PER 10 WEKEN

INTAKE                   €25,00 (Eenmalig)

Algemene voorwaarden

 1. Het lidmaatschap dient in de eerste week van een nieuwe maand voldaan te worden. In ons ledensysteem Fitmanager kan je kiezen, na de eerste keer, voor automatische incasso.
 2. Toegang kan geweigerd worden bij het in gebreke blijven van betaling.
 3. Fit & Soul houdt zich het recht voor prijzen te wijzigen. Aan acties of speciale aanbiedingen kunnen voor- of achteraf nimmer rechten worden ontleend.
 4. De abonnementen worden in eerste instantie aan gegaan voor een periode van 3 maanden. Zonder opzegging na de contractperiode loopt het contract voor onbepaalde tijd door met een opzegtermijn van een maand. Opzegging van uw lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren met een opzegtermijn van een maand.
 5. De 10 rittenkaart kunt u gedurende een periode van 4 maanden gebruiken.  Tussentijdse opzegging is niet mogelijk.
 6. Het is niet mogelijk resterende trainingen mee te nemen naar een volgende week/maand. Bij een 10 rittenkaart dienen de 10 ritten binnen 4 maanden gebruikt te worden. Daarna komen deze te vervallen.
 7. Indien u uw abonnement wegens medische redenen tijdelijk wilt stopzetten dient dit schriftelijk te gebeuren. De betaling zal doorlopen tot uw contractperiode. U krijgt de periode waarin u afwezig bent geweest na het verlopen van de contractperiode terug. De eerste 7 ziektedagen zijn voor eigen kosten.
 8. U kunt uw abonnement tijdens vakanties niet stop zetten. Wel geldt er een restitutie mogelijkheid. Bij het 1x per week abonnement kunt u per gehele vakantie week een mindering van € 5,00 op uw abonnementsgeld aanvragen. Voor het 2x per week en onbeperkte abonnement geldt een bedrag van € 10,00 per gehele vakantieweek. U dient dit zelf voorafgaande aan de betaling van uw maandbedrag bij Fit & Soul aan de Amstel aan te geven.
 9. Bij uw eerste inschrijving, voor een abonnement,  rekenen wij geen inschrijfkosten.  Bij een volgende inschrijving zijn de kosten €25,00.
 10. Aanmelden voor de lessen doet u via de groeps whats app bij de trainers. Wanneer u zich heeft aangemeld kunt u zich tot 2 uur voor de les kosteloos afmelden. Meldt u zich binnen deze twee uur af dan rekenen wij daarvoor een strip van uw rittenkaart of een training van uw abonnement.
 11. U dient waardevolle spullen tijdens de training in een kluisje op te bergen. Het gebruik van kluisjes is voor eigen risico. Fit & Soul aan de Amstel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor goederen die uit een kluisje of de kleedkamer ontvreemd zijn.
 12. Er kan tijdens de schoolvakanties een aangepast rooster zijn, dit wordt tijdig bekend gemaakt.
 13. Tarieven worden maximaal 1x per jaar aangepast
 14. Fit & Soul aan de Amstel behoudt zich het recht om zonder opgaaf van reden personen te weigeren of abonnementen te beëindigen
 15. Alle persoonlijke en medische gegevens worden alleen gebruikt voor het optimaliseren van uw training en worden nooit aan derden gegeven.