Bij Fit & Soul aan de Amstel hebben we lessen speciaal gericht op tieners. Voor tieners is het belangrijk dat ze oefeningen doen die passen bij hun leeftijd en groei. Het is bijvoorbeeld voor tieners niet gewenst zware krachtoefeningen te doen zo lang ze nog in de groei zijn. Onze lessen zijn hierop aangepast.

Plezier krijgen en houden in het bewegen staat centraal. Samenwerken en elkaar waarderen, respecteren en stimuleren worden in onze tienerlessen extra gestimuleerd. We werken met de tieners aan conditie, balans, coördinatie  en kracht (gedoseerd), wat ook de leerprestaties en concentratie vaak ten goede komt.

De tienerlessen worden gegeven door onze enthousiaste trainer Lorenzo. Hij heeft veel ervaring met het werken met kinderen en tieners.

tieners

PAKKET OP MAAT

Veel tieners beoefenen naast de Tiener Power ook nog andere sporten. Hoe leuk is het als je door deze lessen ook beter gaat presteren in je andere sporten!

Daarom maken wij een training op maat; geef bij Lorenzo aan welke sport je verder beoefent en waar je in wilt verbeteren en Lorenzo geeft je daar specifieke oefeningen voor!

Waar en wanneer:

De Tiener Power lessen vinden plaats:

- Donderdag van 18.00-19.00 uur (met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen).

- Zaterdag 10.30-11.30 uur (met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen).

De lessen worden gegeven bij Fit & Soul aan de Amstel, in de trainingszaal en onze eigen buitenruimte.

Voor wie:

Voor alle jongens en meiden in de leeftijd van 10-17 jaar die alvast willen beginnen met wat spierkracht op te bouwen!

Kosten:

De kosten voor de Tiener Power bedragen €50,00 per 10 lessen.