Stoeien algemeen

Fit & Soul aan de Amstel geeft in Ouderkerk aan de Amstel. Stoei-lessen zijn leuke unieke lessen waarin we sport en spel combineren met rol- en valtechnieken en met oefeningen voor het verbeteren van de motoriek en het zelfvertrouwen. Al spelend leert trainer Lorenzo de kinderen hoe ze kunnen samenwerken, helpt hij ze met opbouwen van zelfvertrouwen, hoe onderlinge onenigheid op te lossen en nog veel meer! Uit onderzoek blijkt tevens dat het verbeteren en stimuleren van de motorische ontwikkeling van jonge kinderen een positief effect heeft op hun sociale ontwikkeling en leerprestaties.

 

Waar zijn de lessen:

De lessen voor de peuters en de kleuters vinden tegelijk plaats elke vrijdag (met uitzondering van feest en vakantiedagen) om 13.15 uur in de Bindelwijk in Ouderkerk.

De lessen worden gegeven door onze enthousiaste trainer Lorenzo met ondersteuning van trainer Kick. De kinderen die in Ouderkerk op school zitten hebben wellicht al kennis met Lorenzo gemaakt tijdens de clinics op school en de kleutersportdag!

 

Voor welke leeftijd:

We hebben zowel mini stoeiles, voor kinderen in de leeftijd van 2,5 – 4 jaar en gewone stoeiles voor kinderen in de leeftijd van 4 – 6 jaar. De kinderen stoeien in 1 groep. Afhankelijk van de groepsgrootte zetten wij evt een extra trainer op de groep. Dan trainen de mini stoeiers en de stoeiers deels apart in de zaal.

Meld je kind aan voor een proefles! Druk op de button ‘Contact’op deze pagina of bel naar 020-7370710

 

 

ALGEMEEN

Blok: 17 mei 2018 tot en met 12 juli 2018

Blok: 7 september 2018 tot en met 14 december 2018

:

TARIEVEN

Het blok tussen de mei vakantie en de zomer vakantie kost €75,00

Het blok tussen de zomer en de kerstvakantie kost €95,00. Dit is een langer blok en bevat daardoor meer lessen.

Wanneer uw kind halverwege een blok start verrekenen we dit uiteraard met u.

LEEFTIJDSINDELING

Mini stoeiles voor kinderen van 2-4 jaar (peuters)

Stoeilessen voor kinderen van 4-6 jaar (kleuters)

De groepen worden begeleid door twee trainers. De trainers beoordelen per keer/oefening of ze die gezamenijk doen of dat de jongere en oudere kinderen de oefeningen apart doen.
Uiteraard kijken we ook naar uw kind zelf. Zo kan het zijn dat het, voor uw kind van bijna 4 jaar, fijner is meer te doen met de kleuters en andersom.

Ons aanbod