Stoeien algemeen

Fit & Soul aan de Amstel geeft in Ouderkerk aan de Amstel. Stoei-lessen zijn leuke unieke lessen waarin we sport en spel combineren met rol- en valtechnieken en met oefeningen voor het verbeteren van de motoriek en het zelfvertrouwen. Al spelend leert trainer Lorenzo de kinderen hoe ze kunnen samenwerken, helpt hij ze met opbouwen van zelfvertrouwen, hoe onderlinge onenigheid op te lossen en nog veel meer! Uit onderzoek blijkt tevens dat het verbeteren en stimuleren van de motorische ontwikkeling van jonge kinderen een positief effect heeft op hun sociale ontwikkeling en leerprestaties.

 

Waar zijn de lessen:

De stoeilessen vinden plaats elke donderdag (met uitzondering van feest en vakantiedagen) om 16.00 uur in onze eigen trainingszaal.

De lessen worden gegeven door onze enthousiaste trainer Lorenzo met ondersteuning van trainer Kick. De kinderen die in Ouderkerk op school zitten hebben wellicht al kennis met Lorenzo gemaakt tijdens de clinics op school en de kleutersportdag!

 

Voor welke leeftijd:

De stoeilessen zijn voor alle jongens en meiden in de leeftijd van 4 – 6 jaar.

Meld je kind aan voor een proefles! Druk op de button ‘Contact’ op deze pagina of bel naar 020-7370710

 

 

5X STOEIEN €25,00

Naar aanleiding van de stoei clinics op de scholen in Ouderkerk, volgt een serie van 5 stoeilessen op onze eigen locatie! Op deze manier kunnen de kinderen verder kennis maken met wat het stoeien precies is!

De 5x zijn op donderdag om 16.00 uur op de volgende data:

18 oktober, 1 november, 8 november, 15 november en 22 november

Aanmelden kan via info@fitandsoul.nl of 020-7370710

 

:

Ons aanbod