Onze visie is het creëren van een centrum waar diverse disciplines samenwerken en elkaar versterken om mensen met en zonder fysiek klachten te begeleiden op het gebied van gezondheid, sport en/of revalidatie.

Belangrijk voor ons is dat dit in een laag drempelige ontspannen sfeer gebeurt waar een ieder, ongeacht leeftijd en trainingsniveau  zich op zn plek voelt.

In de huidige maatschappij waar de (werk)druk soms hoog is, is het belangrijk te werken aan je eigen gezondheid. De basis hiervoor ligt onder andere in voldoende en de juiste lichaamsbeweging en gezonde voeding. Daarom bieden we hoog kwalitatieve (groeps)lessen aan die kleinschalig zijn waardoor de kans op het ontstaan van blessures of overbelasting sterk afneemt. De lessen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht doelgroep of trainingsniveau.

Daarnaast beschikt ons centrum over een praktijk gedeelte waar fysiotherapeuten, een therapeut natuurgeneeskunde en een voedingscoach werkzaam zijn om u te helpen of ondersteunen bij evt fysieke problemen. Omdat al deze disciplines op een locatie te vinden zijn worden signalen van fysieke problemen snel herkent en aangepakt.