Kick & Fun algemeen:

Kick & Fun, de naam zegt het eigenlijk al! De kinderen leren in deze lessen de basistechnieken van het kickboksen. Fun tijdens het sporten is minstens net zo belangrijk! Dus trainer Lorenzo wisselt het kickboksen af met leuke oefeningen, samenwerkingsspellen en meer! Ook besteedt hij aandacht aan het respectvol met elkaar omgaan tijdens met name de kickboks elementen.

 

Voor wie:

Deze Kick & Fun lessen zijn geschikt voor alle jongens en meiden van 6-10 jaar. De trainer zorgt voor een goede verdeling wanneer er in koppels gewerkt wordt.

 

Waar en wanneer:

De lessen vinden plaats in onze eigen trainingszaal bij Fit & Soul aan de Amstel. Boven de trainingszaal is een lounge aanwezig waar ouders kunnen meekijken met de lessen. En bij mooi weer is buiten zitten op onze fijne locatie langs de Amstel ook geen straf!

De lessen worden gegeven op de donderdagmiddag van 17.00-18.00 uur.  In schoolvakanties en op feestdagen komen de lessen te vervallen.

 

Kosten:

De kosten voor de Kick & Fun bedragen €87,50 voor de periode van 13-09-2018 tot en met 20-12-2018. Dit is een aaneengesloten periode, met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen. Mocht uw kind later instromen dan passen we de prijs daar uiteraard op aan.