Werken aan je core conditie en kracht!

 

Leuke les waarin we je leren hoe je goed je core kan gebruiken om je rug te stabiliseren tijdens het trainen. We leren je alles wat belangrijk is om veilig, goed en effectief te trainen. Deze les is ook een echter aanrader voor als je nog niet zoveel ervaring hebt met het functionele trainen. Functioneel trainen is trainen zonder fitnessapparatuur. We trainen alleen met losse materialen en het eigen lichaamsgewicht.

Functioneel trainen

Een zeer effectieve manier van trainen! We leren je in allerlei verschillende houdingen je core te gebruiken om je rug te stabiliseren. Of je nou een squat maakt, een wallball gooit, door de speedladder gaat… de uitvoering is essentieel. Deze lessen worden gegeven door Sarah, zij is tevens fysiotherapeute. Ze gebruikt haar kennis als fysiotherapeute tijdens de lessen. Wanneer ze opmerkt dat er bijvoorbeeld een dysbalans in spieren is, een beperking in een gewricht dan zal ze waar mogelijk meteen een specifiek oefening voor je maken, om het probleem op te lossen.

Mocht niet meteen duidelijk zijn wat de oorzaak van een beperking in een oefening is. Dan kan je ook bij een van de fysiotherapeuten een afspraak inplannen om dit verder uit te laten zoek.

 

Wanneer: Maandag 10.00 uur en Woensdag 19.00 uur