Massage

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Massage

Het is essentieel goed te zorgen voor je lijf. Naast inspanning en sporten is ontspanning en herstel minstens net zo belangrijk. Daarom kan je bij ons ook terecht voor diverse vormen van massage. 
 

Ontspannings massage
Wil je even helemaal tot rust komen dan is een ontspanningsmassage de ideale keuze voor jou. Voel je je gespannen, gestressd, moe of wil je even een momentje voor jezelf. Boek dan deze ontspanningsmassage. De massage brengt lichaam en geest helemaal tot rust. De massage heeft een ontspannend effect op de spieren, stimuleert de doorbloeding en helpt het lichaam afvalstoffen af te voeren.

Nek-schouder-rug massage
Heb jij geregeld last van spanning in de nek-schouder-rug spieren? Dan is dit de juiste massage voor jou! 

80% van de mensen krijgt op enig moment in hun leven last van nek-schouder-rugklachten. Vaak gerelateerd aan de dagelijkse bezigheden, zolas een zittend of fysiek zwaar beroep. Dit wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. De nek-schouder-rug massage kan daar aan helpen bijdragen. En wordt ook juist vaak geboekt om klachten te voorkomen.
Tijdens deze massage worden zowel de oppervlakkige spieren als de dieper gelegen spieren van het nek-schouder-rug gebied meegenomen voor het beste resultaat. 

Sportmassage 

Dit is een intensivere massage die ook de dieper gelegen spieren goed bereikt. Heel geschikt voor sporters die intensief trainen en daarbij veel spierpanning hebben opgebouwd. 

Kosten

Massage 30 minuten €37,50
Massage 60 minuten €70,00

Massage inboeken

Massages zijn te boeken door te mailen naar louise@fitandsoul.nl of als je traint bij Fit & Soul aan de Amstel kan je deze zelf boeken via de app.

Heb je fysieke klachten of blessures mail of bel ons gerust om te bespreken welke massage goed bij jou past.

Share our website